backgroundImage

Udržuj svá kola jako nová!

11. 01. 2024, 17:22

Kola dělají auto!

Správná péče o kola a pneumatiky zlepšuje celkový vzhled vozu. Zde je návod, jak dosáhnout dokonalého výsledku při mytí a údržbě:

1. Odstranění nečistot a prachu: Před začátkem mytí je důležité odstranit volný prach a nečistoty. Lze použít speciální kartáč nebo tlakovou myčku.

2. Kvalitní čisticí prostředky: Použijte kvalitní čisticí prostředky navržené speciálně pro kola. Tyto produkty účinně odstraňují brzdový prach, olejové skvrny a další nečistoty. Na našem e-shopu jich najdete spoustu! :)

3. Jemné kartáče pro dosažení detailů: Pro dosažení do těžko dostupných míst na kolech, použijte jemné kartáče. Tyto pomůcky pomáhají vyčistit i nejmenší špínu.

4. Ochrana a lesk: Aplikujte ochranu nebo vosk určený pro kola. Tyto produkty nejen chrání před povětrnostními vlivy, ale také dodávají lesk a zvyšují odolnost povrchu vůči brzdovému prachu.

5. Péče o pneumatiky: Osvěžte pneumatiky aplikací speciálních prostředků, které zanechají lesklý povrch a zároveň chrání proti UV záření.

6. Pravidelná údržba: Důležitou součástí je pravidelná údržba. Věnujte čas kontrole tlaku vzduchu pneumatik, abyste zajistili jejich rovnoměrné opotřebení.

S těmito kroky budou Vaše kola a pneumatiky zářit všude, kam pojedete!

Komentáře

Diskuze je prázdná.

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).